Home Nieuws Wat? Wesley Sneijder is nu aan het daten met déze influencer

Wat? Wesley Sneijder is nu aan het daten met déze influencer

De geruchtenmolen rondom Wesley Sneijder stopt maar niet. Een paar maanden geleden kwam het onbevestigde nieuws naar buiten dat Wesley en Yolanthe uit elkaar zouden zijn.


Lang bleef het onduidelijk of dat ook echt het geval was, tot Wesley het nieuws vorige week eindelijk bevestigde in onderstaande Instagram post.

Maar daarmee zijn de geruchten nog niet gestopt. Deze week kwam namelijk aan het licht dat Wesley wel eens aan het daten zou kunnen zijn met bekende Instagram influencer Gaby Blaaser.

Ehm, wát? Die zagen we even niet aankomen!

De twee zouden zoenend gespot zijn in The Harbour Club in Vinkeveen. De ex van Gaby, (oud-Temptation verleider) Jaimy, bevestigde de roddel: “Dat verbaast me helemaal niets, dat wist ik al,” zegt Jaimy tegen Shownieuws, zoals je kan zien in de bovenstaande video. ”Ik weet niet waar Gaby mee bezig is, maar ik wens haar alle geluk en Wesley Sneijder ook.” Jaimy doelt hiermee op zijn breuk met Gaby. ”Er zijn wat dingetjes voorgevallen en dat was niet heel netjes van haar kant. Wat precies moeten jullie aan haar vragen, dat is niet aan mij om te vertellen.”

Shownieuws praat over de geruchten:

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.