Home Nieuws Zien: Chantal Janzen gaat voor kortpittig kapsel

Zien: Chantal Janzen gaat voor kortpittig kapsel

Chantal Janzen liet zich opeens van een hele andere kant zien! De goedlachse blonde plaatste namelijk een foto waar haar volgers hard om moesten lachen.

Voor het programma Zie Ze Vliegen moest ze, al weer een paar jaar geleden, behoorlijk wat uren in de visagie zitten, met een kort pittig resultaat als gevolg.

Fans lachen hardop: “Briljant ❤ je kan ook alles hebben he ❤”, ”Je lijkt op Annie van BZN” en ”Oh mijn hemel. WHAHAHA ?. Hardop lachen,” zijn een paar van de comments onder de foto.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.