Home Nieuws Zijn Boef en Selma Omari uit elkaar?

Zijn Boef en Selma Omari uit elkaar?

Rapper Boef en beauty influencer Selma Omari hebben nu ongeveer een half jaar geleden bekend gemaakt dat ze een setje zijn. En wat een setje: we konden zelfs spreken van Nederlands’ eerste powercouple. Alleen zijn de twee nog wel zo gelukkig samen?

Van een Gloednieuw fan kregen wij de tip om eens te onderzoeken hoe het met de relatie tussen Boef en Selma zat, en dat hebben we gedaan. Op basis van twee dingen denken wij dat het wel eens uit zou kunnen zijn.

Reden 1. Ze volgen elkaar niet meer op Instagram

We hebben gekeken, en de twee volgen elkaar niet meer op Instagram. Dat is meestal een teken van een relatie die uit is gegaan, of in ieder geval een stelletje die ruzie heeft gehad.

Reden 2. Er staan geen foto’s meer van elkaar op hun social media

Ook iets wat het eerste is wat je doet als je relatie uit gaat: de foto’s die je met of van diegene op je social media profiel hebt staan verwijderen. Dat lijkt hier ook het geval.

Meestal is dit genoeg bewijs om vrij zeker te kunnen zeggen dat een relatie niet meer is. Maar in het geval van Boef en Selma weten we het niet zo zeker. Selma heeft namelijk eerder in een interview laten weten dat zij en Boef twijfelden om elkaar op Instagram te volgen. Zo zegt ze dat ze elkaar eerst wel volgden, toen toch besloten dat het too much was en dus elkaar maar weer ontvolgden. Ze gaan dus de hele tijd heen en weer.

Bekijk hieronder dat interview.

In conclusie: we kunnen niks met zekerheid zeggen, maar hebben wel een vermoeden dat het wel eens mis zou kunnen zijn tussen ons favoriete powercouple.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.