Home Nieuws Zo kun je verwijderde Whatsapp berichten toch nog teruglezen!

Zo kun je verwijderde Whatsapp berichten toch nog teruglezen!

Hoe irritant als je in een groepsgesprek of persoonlijk gesprek opeens leest: “Dit bericht is verwijderd.” Er bestaat volgens ons geen grotere nieuwsgierigheid dan op dat moment. Want, wát heeft je gesprekspartner in godsnaam gestuurd?!

Er is nu een manier gevonden om de berichten toch nog te kunnen lezen. Dat doe je door een app te downloaden die al je notificaties (voor een uur) opslaat.

Onderstaande video legt je uit hoe je het moet doen met een Android telefoon. Of er een manier is voor iPhone is nog niet duidelijk.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.