Home Nieuws Zwangere Channah reageert op het feit dat ze rookte en dronk tijdens...

Zwangere Channah reageert op het feit dat ze rookte en dronk tijdens Temptation

Fans zijn woedend na het zien van de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS, want daarin is te zien dat Channah rookt en drinkt. Niet zo’n probleem zou je zeggen, toch? Nee, want Channah blijkt zwanger te zijn.

En dat blijkt niet achteraf, nee, Channah’s vriend Quentin heeft verteld dat ze twee dagen voordat Temptation begon wisten dat Channah zwanger was.

Channah heeft nu bij Shownieuws gereageerd op de ophef.

“Nee joh, ik werd al misselijk als ik alcohol rook! Verleider Stuwey mixte vaak onze drankjes en op een gegeven moment betrok ik hem maar in het complot”, legt Channah uit. “Hij was de enige die wist van de zwangerschap. Stuwey wist niet wat hij hoorde en zei: ‘Heftig, dat meen je niet! Ik hoop dat het goed gaat.’ Uiteindelijk heeft hij voor mij altijd non-alcoholische cocktails gemaakt.”

Ook beweert ze de sigaretten niet over haar longen gerookt te hebben. “Ik ben een gezelligheidsroker. Als je dat ineens niet meer doet als je een drankje op hebt, valt dat op. Daarom moest ik dit zo doen.”

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

1 persoon overleden na extreem heftige crash Formule 2 (beelden)

UPDATE: Zojuist werd bekend dat Antoine Hubert de crash niet heeft overleefd. Tijdens de Formule 2 race die vandaag...

Sebastiana vertelt de échte reden van break-up Martin

Love Island ster Sebastiana doet een boekje open over haar relatie met Martin en de reden voor de break-up tussen de twee.

Gasten steken een 20kg zware 200mm Italiaanse Shell af

Het is nog geen oud en nieuw, maar daar trokken deze groep Duitsers zich niks van aan. Ze besloten namelijk een Italiaanse...

Je gelooft nooit hoe Geert Wilders eruit zag toen hij in de twintig was

Bijna niemand weet hoe Geert Wilders er vroeger uit zag. Foto's van hem in zijn jongere jaren zijn namelijk heel zeldzaam.

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...