Home Nieuws Zwangere Channah reageert op het feit dat ze rookte en dronk tijdens...

Zwangere Channah reageert op het feit dat ze rookte en dronk tijdens Temptation

Fans zijn woedend na het zien van de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS, want daarin is te zien dat Channah rookt en drinkt. Niet zo’n probleem zou je zeggen, toch? Nee, want Channah blijkt zwanger te zijn.

En dat blijkt niet achteraf, nee, Channah’s vriend Quentin heeft verteld dat ze twee dagen voordat Temptation begon wisten dat Channah zwanger was.

Channah heeft nu bij Shownieuws gereageerd op de ophef.

“Nee joh, ik werd al misselijk als ik alcohol rook! Verleider Stuwey mixte vaak onze drankjes en op een gegeven moment betrok ik hem maar in het complot”, legt Channah uit. “Hij was de enige die wist van de zwangerschap. Stuwey wist niet wat hij hoorde en zei: ‘Heftig, dat meen je niet! Ik hoop dat het goed gaat.’ Uiteindelijk heeft hij voor mij altijd non-alcoholische cocktails gemaakt.”

Ook beweert ze de sigaretten niet over haar longen gerookt te hebben. “Ik ben een gezelligheidsroker. Als je dat ineens niet meer doet als je een drankje op hebt, valt dat op. Daarom moest ik dit zo doen.”

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Sylvie Meis zoenend gespot met nieuwe vriend (foto’s)

Sylvie Meis is zoenend gespot met een nieuwe lover! Het gaat volgens Duitse krant Bild om een 40-jarige kunstenaar, genaamd Niclas Castello.

Temptation Rodanya is zwanger!

Gefeliciteerd! 🎉 Rodanya heeft laten weten moeder te worden. "Ik heb heel veel liefde...

Rapper Sjors blijkt dít enorme bedrag te verdienen met zijn videoboodschappen

Als je denkt dat Rapper Sjors niet lekker gaat, heb je het mis. Heel erg mis. In een Instagram post liet Sjors...

Pas op bij het gebruiken van de virale ouderdoms-app! Kan gevaarlijk zijn

De laatste paar dagen gaat de ouderdoms-filter weer compleet viraal. BN'er na BN'er zie je op Instagram met opeens flink wat jaartjes...

2 doden en meerdere gewonden bij ongeluk in pretpark (beelden)

Opnieuw een verschrikkelijk ongeluk in een attractiepark in India. Dit keer gaat het om het Kankaria pretpark in Ahmedabad. De attractie Discovery,...